«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 16:17
«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»
«Οι εντολοδόχοι των δανειστών και καταστροφείς της χώρας μας έχουν ακόμη το θράσος να μιλούν για έξοδο από την κρίση, καθώς και την αυταπάτη ότι μπορούν να πείσουν κανέναν αφελή. Δυστυχώς για αυτούς οι αφελείς μάς τέλειωσαν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη «Real News».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεδίκογλου είχε δηλώσει το Σάββατο: «Χθες ο κ. Τσίπρας καθύβρισε τον πρωθυπουργό. Σήμερα μας "αποκάλυψε" ότι η κυβέρνηση θα βγει να δανειστεί εξαπατώντας τις διεθνείς αγορές με στημένους μηχανισμούς! Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα...».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κ. Τσίπρας υπονομεύει πια ανοιχτά τη χώρα του και την προοπτική εξόδου από την κρίση.

«Είναι ανίκανος να παρουσιάσει προτάσεις, να δώσει προοπτική. Επενδύει στην καταστροφή. Ταυτόχρονα υβρίζει και προκαλεί. Τις αιτίες για τον πανικό του ας τις αναζητήσει στα αδιέξοδά του και στις αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις του κόμματός του. Είναι εξοργιστικό ότι για τον μόνο που έχει να πει έναν καλό λόγο είναι ο κ. Καραμανλής που έριξε τη χώρα στα βράχια και την οδήγησε στη χρεοκοπία» προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 16:21