Σαράντα λεπτά (10 λεπτά περισσότερο από το προγραμματισμένο) διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Σόιμπλε στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ι. Στουρνάρας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυρ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Μαυραγάνης, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, κ. Στ. Παπασταύρου και ο βουλευτής Επικρατείας, κ. Χρ. Λαζαρίδης.

Μετά τη σύσκεψη, οι κ.κ. Βενιζέλος και Σόιμπλε είχαν κατ΄ ίδίαν συζήτηση, ενώ μετά την αποχώρηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχαν δεκάλεπτη συνομιλία. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Σόιμπλε φέρεται να είπε ότι «το ποτήρι είναι πιο πολύ γεμάτο», ενώ αναγνώρισε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, φέρεται να έκανε θετική αναφορά στη χθεσινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και ειδικότερα στις αλλαγές στη δημόσια διοίκηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης