Το πρόγραμμα του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, 12:33
Το πρόγραμμα του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα
Ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, αρμόδιος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, τη Φορολογία και τα Τελωνεία, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Ο Γάλλος επίτροπος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 17.00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, στις 15.00, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου, ενώ στις 18.15 θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο επίτροπος θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια δείπνου που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου «THE GREEK ECONOMY CONFERENCE» από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (20.30, ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental»).

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΒ, και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου (10.15, στο υπουργείο).

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του επιτρόπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα (11.15).

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Γέρακα (14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. (πρόγραμμα Jessica).

Διαβάστε επίσης:


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, 14:07