Σε πανστρατιά, για την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε τρίτο κόμμα και την επανεκλογή του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αλαβάνος απευθύνθηκε στους «πολίτες που βρίσκονται κοντά στο ΠΑΣΟΚ» και τους κάλεσε να ψηφίσουν την Κυριακή τον ΣΥΡΙΖΑ «εφόσον συμφωνούν με τους αγώνες του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Αλαβάνος κατέκρινε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι σε πέντε χρόνια διακυβέρνησης δεν επικοινώνησε με την κοινωνία και όσον αφορά την αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε ότι αυτή γίνεται σε κλίμα διαφθοράς και εκφυλισμού του πολιτικού συστήματος και του δικομματισμού.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργο Καρατζαφέρη επισήμανε ότι «εξαγοράζει ψήφους με τηλεμάρκετινγκ».

Ο κ. Αλαβάνος αναφέρθηκε επίσης στις οικολογικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ, στις μάχες που έδωσε, τις συγκρούσεις με συμφέροντα και τη δραστηριότητα του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωκοινοβούλιο για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το θέμα των μεταναστών, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων και θα αγωνιστεί στο Ευρωκοινοβούλιο για να θεσπιστεί η ελεύθερη κυκλοφορία των μεταναστών στις χώρες της Ε.Ε., να έχουν χαρτιά και να σταματήσει ο «ρατσισμός από κούνια».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης