Ο πρώην αντινομάρχης Θεσπρωτίας, αλλά και πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, Θωμάς Δήμας, παγίδευσε τον Νομάρχη να χρηματίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η zougla.gr αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης χρηματισμού του Νομάρχη Βασίλη Γιόγιακα από ιδιωτικές εταιρείες, καθώς και το γεγονός ότι τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Ρηγίλλης ενημερώθηκαν λεπτομερώς από το κομματικό στέλεχος Θωμά Δήμα. Ο κ. Δήμας είχε προσκομίσει στο κ. Προκόπη Παυλόπουλο το DVD της παγίδευσης του Νομάρχη.

Στο επίμαχο μέρος του DVD, που αποκαλύπτει η «zougla.gr», καταγράφεται ο Νομάρχης να αποδέχεται το ποσό των 10.000 ευρώ ως προκαταβολή της μίζας. Τα χρήματα ανήκουν βεβαίως στον Θωμά Δήμα, ο οποίος θέλοντας να παγιδεύσει τον Βασίλη Γιόγιακα προσκόμισε το ποσό στο γραφείο του Νομάρχη για να του το επιδώσει. Στη μεταξύ τους συνομιλία καταγράφεται, επίσης, και ένας απίστευτος διάλογος.

Ο Νομάρχης παραδέχεται πως είναι ο κύριος του «10%», δηλαδή ότι χρηματίζεται με το ποσοστό του 10% επί του συνολικού ύψους κάθε κονδυλίου που προορίζεται για την ολοκλήρωση περιβαλλοντικών μελετών. «Αν είναι 160.000 ευρώ, τότε θα πάρεις 16.000 ευρώ», επισημαίνεται σε αυτόν τον διάλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ο Νομάρχης τα έπαιρνε, ο Αντινομάρχης κατέγραφε, Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009, 21:34

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης