Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του αυτόπτη μάρτυρα για την υπόθεση των βαλιτσών με το μαύρο πολιτικό χρήμα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε να πληροφορηθεί όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και για όλα τα στοιχεία που προσκόμισε ο αυτόπτης μάρτυς.

Εξέφρασε τον αιφνιδιασμό του όταν πληροφορήθηκε τα ονόματα των πέντε υπουργών, τρία από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και δύο από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, που έλαβαν μαύρο πολιτικό χρήμα από τον πρόεδρο γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας και άλλους τρεις ισχυρούς παράγοντες του κατασκευαστικού κλάδου.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε πως η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και τα στοιχεία πρέπει να προσκομιστούν το γρηγορότερο δυνατό στη Δικαιοσύνη προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι γνωστό ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αυτόπτης μάρτυς έχουν αύριο, Τετάρτη,συνάντηση με εισαγγελικούς παράγοντες προκειμένου να καταθέσουν και σε αυτούς όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Εξερχόμενος του Κοινοβουλίου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξέφρασε την ελπίδα, αν όχι και τη σιγουριά, ότι η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο της και πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη ροή των αποκαλύψεων.


(Mε τον καταγγέλλοντα στη Βουλή)

Η είσοδος του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στη Βουλή:

Για το θέμα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του GR με τον Γιώργο Καραμέρο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης