Ομαλά και χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα διεξάγεται από το πρωί στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Οι κάλπες άνοιξαν λίγο μετά τις 7 το πρωί, ενώ ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων, προσέρχονται σε αυτές, από τις 10 το πρωί. Η ροή προσέλευσης και στις δύο πόλεις κρίνεται ικανοποιητική, σύμφωνα με όσα τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας Νίκος Γανιάς και Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου.

Στην πόλη της Καρδίτσας η εκλογική διαδικασία διεξάγεται σε τρία εκλογικά κέντρα. Ειδικότερα στην Καρδίτσα και τα τρία εκλογικά κέντρα λειτουργούν στο χώρο του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου. Εκλογικά κέντρα λειτουργούν επίσης στις αίθουσες συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Σοφάδων και Λίμνης Πλαστήρα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά και στο κινηματοθέατρο Μουζακίου, στο δήμο Μουζακίου. Στο Δήμο Αργιθέας δεν λειτουργεί εκλογικό κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Π.Ε. Τρικάλων τα εκλογικά κέντρα είναι στην πόλη των Τρικάλων, στο Πνευματικό Κέντρο, όπου έχουν στηθεί 3 κάλπες. Στην πόλη των Τρικάλων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μακεδονίας πίσω από τον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου, έχουν στηθεί επίσης 3 κάλπες. Στο Ρίζωμα, στο πρώην Δημαρχείο του Δ.Παραληθαίων, στην Καλαμπάκα, στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου, 2 κάλπες, στην Πύλη, στο Δημαρχείο Πύλης, στην Φήκη της Πύλης, στο παλιό Δημαρχείο Πιαλείων και τέλος, στην Φαρκαδόνα, στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας, όπου στήθηκαν 2 κάλπες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης