Νέα εκπρόθεσμη τροπολογία κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «καθ’ οδόν» της συζήτησης στην Ολομέλεια των τροπολογιών του υπουργείου Επικρατείας για το νόμο 4339 για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Η νέα αυτή τροπολογία αφορά την παρ. 4 του άρθρου 2 του νόμου 4339 του 2015 και προβλέπει η τιμή εκκίνησης στις διαγωνιστικές διαδικασίες να γίνεται μετά από σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήλωσε ότι θα κάνει αποδεκτή την τροπολογία αυτή καθώς συμβάλλει να γίνει ένα ακόμα βήμα για να υπάρξει σύνθεση και συναίνεση, ώστε την ερχόμενη Δευτέρα να υπάρξει επιλογή του ΕΣΡ από την ΔτΠ.

Ο κ. Νίκος Παππάς, επίσης υπενθύμισε ότι κατά τη συζήτηση του νόμου 4339 του 2015 είχε ζητηθεί η γνώμη από τα εναπομείναντα τότε μέλη του ΕΣΡ να εκφράσουν τις θέσεις τους. «Με επιστολή που είχαν στείλει στην επεξεργασία του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής θα θυμάστε ότι για πολλά πράγματα είχαν πει ότι αδυνατούσαν να αποφασίσουν.

Από τη σημερινή πάντως συζήτηση που διεξάγεται, εκτός από μία ή δύο παραφωνίες που ακούστηκαν δείχνει ότι σήμερα μπορούμε να ολοκληρώσουμε και αυτό θα ήθελα να το χαιρετίσω.».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος παρατήρησε στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ότι όταν σας είχαμε θέσει το θέμα αυτό, δηλαδή η τιμή εκκίνηση να γίνει από το ΕΣΡ δεν το είχατε δεχθεί, τώρα που σας το προτείνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το δέχεστε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης