Τρόφιμα και ρούχα μοίρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012, 16:27
Τρόφιμα και ρούχα μοίρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης
Εγκαίνια σήμερα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο ισόγειο των γραφείων του ΛΑΟΣ, με τη διανομή περίπου 60 τόνων τροφίμων και ρούχων σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Σε δήλωσή του από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Καλλιρόης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «χρειάζεται να οπλιστούμε με πάρα πολύ κουράγιο, και να βρούμε εκείνες τις νέες ιδέες, που θα βγάλουν τη χώρα από αυτό τον οικονομικό λήθαργο, που την οδήγησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Όπως είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εξασφαλίστηκαν πέρα από τα τρόφιμα και αρκετά ρούχα, για να μην υπάρξει η έκρηξη της κοινωνικής συνοχής, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε πολύ κακές ατραπούς.

«Εξασφαλίσαμε αρκετά τρόφιμα, για να μην υπάρχουν πεινασμένοι αυτό το Πάσχα. Βέβαια είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε όλους όσους πάσχουν. Αλλά είναι ένα μήνυμα για κινητοποίηση. Θα ήθελα πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια να βρει και άλλους μιμητές».

Πρόσθεσε δε ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι «ότι κανένας σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνος του. Υπάρχει πάντα δίπλα κάποιος που νοιάζεται. Και αυτό θα είναι το μήνυμα για όλη αυτή την περίοδο της δοκιμασίας. Δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πάντα δίπλα κάποιοι, που νοιάζονται για την Ελλάδα, νοιάζονται για τον τόπο, νοιάζονται για αυτούς του πολίτες».

Σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης επισκέπτεται τη Λάρισα, όπου θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση.

Αύριο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα επισκεφθεί τη Λιβαδειά.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012, 16:31