Στα εξαιρετικά στοιχεία που παρουσιάζει ο τουρισμός στη χώρα μας, σε ό,τι αφορά στις κρατήσεις και τις αεροπορικές αφίξεις, αλλά και στα έσοδα που αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, αναφέρθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με το προεδρείο του ΣΕΤΕ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε τη δυνατότητα να επιτευχθεί ο στόχος της άφιξης άνω των 30 εκατ. τουριστών στην Ελλάδα κατά το τρέχον έτος και στο γεγονός πως η αύξηση της τουριστικής κίνησης είναι παραπάνω από αισθητή.
 
Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη ανάπτυξης των υποδομών, καθώς και παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς τους τουρίστες, προκειμένου να ενισχυθεί η θέση και η εικόνα της χώρας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, και να διασφαλιστεί η θετική προοπτική του τουρισμού στα επόμενα έτη.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός και η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, αναφέρθηκαν στη συνεργασία και τις επιτυχημένες προσπάθειες που γίνονται για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και τον πολλαπλασιασμό των ωφελειών για την ελληνική οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης