«Κατώτερο των περιστάσεων» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου στο Στρασβούργο. Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και αλλά και τα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών και τις αντιδράσεις της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, για τον κ. Σαμαρά ανέφερε ότι στο Στρασβούργο εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων και δεν αξιοποιεί δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για την λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί στην Ελλάδα ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση «δε φθείρεται απλώς, δεν αποσαρθρώνεται, δεν αιμορραγεί, αλλά είναι υπό κατάρρευση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τα σκάνδαλα των ημερών είπε ότι υπάρχει «σάπιο πολιτικό προσωπικό που χρόνια μας κυβερνά» και έκανε εκτενή αναφορά στα υπέρογκα δάνεια που έχουν προς τις τράπεζες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. «Ζητάμε να γίνει άμεσα έλεγχος στα επισφαλή δάνεια όλων των τραπεζών. Να γίνει έλεγχος στα δάνεια που πήραν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Οι τράπεζες κεφαλαιοποιήθηκαν με 50 δις, ποιος τα πλήρωσε όλα αυτά;» διερωτήθηκε ο Τσίπρας και τόνισε πως «Τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί, θα κληθούν όλοι οι υπεύθυνοι να δώσουν λόγο».

Ταυτόχρονα προετοίμασε την κοινοβουλευτική ομάδα για δράση αφού «είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι σύντομα θα βρεθούμε σε πρωτόγνωρα καθήκοντα και απαιτήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε συνείδηση, πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας. Είμαστε όλοι εθελοντές, κανένας δεν επιστρατεύτηκε με το ζόρι».












ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης «Εκφυλιστικά φαινόμενα δεν θα γίνουν αποδεκτά», Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 15:17

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης