Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ ότι παίζει αποκρουστικό παιχνίδι με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και παιχνίδι συναλλαγής με το ΚΙΝΑΛ, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Ολομέλειας.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι λειτουργεί αποκλειστικά με σκοπιμότητα, καθώς θα ψηφίσει το άρθρο 32 για την αποσύνδεση του ΠτΔ από την διάλυση της Βουλής, παρότι διαφωνεί με το περιεχόμενο, ώστε να συγκεντρώσει 180, ευελπιστώντας – όπως είπε – στην επόμενη Βουλή η ΝΔ μαζί με το ΚΙΝΑΛ να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάποιο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, νυν η σε αποστρατεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να ξέρει και ο Κ. Μητσοτάκης και το ΚΙΝΑΛ ό,τι και να απεργάζονται σήμερα, όσα και να έχουν συμφωνήσει, με 90 βουλευτές που θα αθροίζουν μαζί στην επόμενη Βουλή, Πρόεδρο δεν πρόκειται να βγάλουν», σημείωσε ο πρωθυπουργός

«Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ψηφίσουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γι’ αυτό κάνουν παιχνίδια με την προεδρική εκλογή» κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή.

«Η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης, δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη θητεία του ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ίσως γιατί δεν θεωρεί ότι είναι καλός Πρόεδρος είτε γιατί έχει τάξει κάπου αλλού τη στήριξή του» είπε εμφατικά ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «επιχειρεί να μετατρέψει τη διαδικασία της Συνταγματικής αναθεώρησης σε παρωδία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθαρσώς δηλώσει ότι θα στηρίξει εκ νέου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πρ. Παυλόπουλο – κάτι που «επιμελώς αποφεύγει» να κάνει ο Κ. Μητσοτάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης