«Η ΕΡΤ ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα και αυτό που σας ζητά η Κυβέρνηση είναι να συμβάλλετε σε μια νέα ΕΡΤ πολυφωνική, ανεξάρτητη και που θα αποτελέσει πρότυπο λειτουργίας δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον νέο πρόεδρο Διονύση Τσακνή και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσίπρας έδωσε έμφαση στην απόφαση της κυβέρνησης, να ξεκινήσει μια προσπάθεια ριζικής επαναλειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης έξω από τις παθογένειες του παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΕΡΤ απευθύνεται σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο και τροφοδοτείται από αυτό. Αναλαμβάνετε την ευθύνη να αποκαταστήσετε τη χαμένη σχέση των πολιτών με την ΕΡΤ που προκάλεσε το μαύρο. Το έργο σας θα είναι δύσκολο… Σας ζητώ, η κυβέρνηση να βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής κριτικής από τα ενημερωτικά προγράμματα της ΕΡΤ. Όραμά μας είναι μια ΕΡΤ αντικειμενική και όχι φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.

Καταλήγοντας, είπε πως η επόμενη φορά που «θα συναντηθούμε θα είναι της 11η Ιουνίου στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου για να γιορτάσουμε τη νίκη της Δημοκρατίας».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To who is who του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης