Τσίπρας σε Μοσκοβισί: Με επιτυχημένο τρόπο επιστρέφουμε σήμερα στις αγορές

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 12:56
Τσίπρας σε Μοσκοβισί: Με επιτυχημένο τρόπο επιστρέφουμε σήμερα στις αγορές
«Επισκέπτεστε την Ελλάδα σε μια ιδιαίτερη ημέρα, είναι η ημέρα που η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές με έναν επιτυχημένο τρόπο και αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα και το πιο ουσιαστικό βήμα, προκειμένου να ολοκληρώσουμε αυτήν τη δυσάρεστη περιπέτεια του μνημονίου» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πολύ καλές» σχετικά με τα ελληνικά ομόλογα, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «οι επενδυτές καλωσορίζουν τα ελληνικά ομόλογα».

«Και τώρα είναι η ώρα να συζητήσουμε για το μέλλον της Ελλάδας, για το πώς θα συνεργαστούμε, ώστε να εργαστούμε, προκειμένου τον επόμενο χρόνο να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το πρόγραμμα και να προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε για την επόμενη μέρα, για την Ελλάδα της μετά το πρόγραμμα περιόδου» επεσήμανε.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι «όπως πάντα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος και εταίρος για να οργανώσουμε επιτυχημένα την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 13:56