Ο κ. Μητσοτάκης «έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στο σχόλιο του πρόεδρου της ΝΔ για το άρθρο του πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, σε δήλωση του ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει: «De te fabula narratur έγραφε ο Μαρξ στον πρόλογο του Κεφαλαίου. Για σένα μιλάει ο μύθος. Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να γνωρίζει πως η μάχη των ιδεών, όπως και η μάχη για την ερμηνεία της ιστορίας, αφορά πρωτίστως το παρόν και το μέλλον και όχι το παρελθόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον διαβεβαιώνουμε επίσης», συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «πως ο πρωθυπουργός, ό,τι είχε να πει για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το είπε με τον προσήκοντα σεβασμό στο πολιτικό του μνημόσυνο στη Βουλή των Ελλήνων». «Εξάλλου την υπεράσπιση και δικαίωση της πολιτικής του σήμερα την έχουν αναλάβει τα στελέχη και οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς», σχολιάζει.

Ο κ. Τζανακόπουλος καταλήγει με ένα σκωπτικό σχόλιο, σημειώνοντας: «Όσο για τον ίδιο, δε χρειάζεται να διαμαρτύρεται. Έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του κ. Κώστα Σημίτη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης