Β. Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας και η ηγεσία του Υπ. Υγείας προκαλούν τους πολίτες με την ανικανότητα και την αναλγησία τους»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017, 16:10
Β. Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας και η ηγεσία του Υπ. Υγείας προκαλούν τους πολίτες με την ανικανότητα και την αναλγησία τους»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Για μια ακόμη φορά, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία. Ζει σε ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν, όπου όλα τα βλέπει “καλώς καμωμένα”. Δεν βλέπει ότι το σύστημα δημόσιας Υγείας καταρρέει», δήλωσε ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου.

Περιγράφοντας την παρούσα κατάσταση, ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Χειρουργεία αναβάλλονται από ελλείψεις υλικών, άνθρωποι χάνονται από την απουσία ασθενοφόρων, τακτικά ραντεβού στα νοσοκομεία κλείνονται με αναμονή 7 - 8 μηνών, λόγω έλλειψης γιατρών, ασθενείς ψάχνουν και δεν βρίσκουν φάρμακα».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του κ. Τσίπρα, στο Υπουργείο Υγείας, υπογράμμισε: «Πήγε στο Υπουργείο Υγείας, όχι γιατί έχει κάποιο σχέδιο να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για διορισμούς»..

«Προκαλούν τους πολίτες με την ανικανότητα και την αναλγησία τους» κατέληξε επικριτικά ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017, 16:12