«Δεν πρόκειται να κάνουμε τη χώρα Κούγκι, όπως κάποιοι είπαν ή θέλουν, προκειμένου να έχουμε μικροπολιτικά και μικροκομματικά οφέλη», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Διερωτήθηκε για το αν ξέρει κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ τη συμφωνία και πρόσθεσε ότι «έστειλαν τον κ. Δραγασάκη έξω να διαπραγματευτεί με τον Ντράγκι και μετά έβγαλαν non paper από πίσω και τον ξεφτίλισαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπογράψει μνημόνιο 50 δις στις πλάτες του ελληνικού λαού, το οποίο θα το εφαρμόσει από τον Ιούνη.

«Ο κ. Κοτζιάς ψάχνει εταιρεία για lobbying στις ΗΠΑ, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας» τόνισε στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ.

Σχολίασε μάλιστα ότι «στο ταξίδι του στην Αμερική, αυτά τα οποία ειπώθηκαν και ακούστηκαν, δεν μπορούν να ειπωθούν δημοσίως για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την ελληνική κυβέρνηση, μετά την απόφασή της να απελευθερώσει εγκληματίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν έχει προηγούμενο το έγκλημα που συντελείται στην Παιδεία.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε έναν υπουργό γεμάτο ιδεοληψίες και μια κυβέρνηση στοιβαγμένη στο ‘76, ‘77’, ’78 ή ‘80 και στις ιδεοληψίες εκείνης της εποχής να καταστρέψουν τις επόμενες γενιές στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης