«Δίνουμε και παίρνουμε» ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη, Λεβέντη, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, με αφορμή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «πάγωμα των μειώσεων των συντάξεων».

Ο κ. Λεβέντης δεν απέκλεισε το γεγονός να έχει υπάρξει κάποια συνεννόηση με τους δανειστές και ο πρωθυπουργός «που τα υπογράφει όλα, να προσπαθεί τώρα, μέσω της προπαγάνδας, να κερδίσει πολιτικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το χρέος, ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως «αυτά, για τα οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση, τα είχαμε πάρει πριν από επτά χρόνια, τα οποία τότε τα χαρακτήριζε θηλιά στον λαιμό του λαού».

Ερωτηθείς για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε πως «η συμφωνία είναι μειοδοτική για τη χώρα και αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου».

«Η κυβέρνηση ζημιώνει τη χώρα και θέλει να της πούμε και μπράβο» δήλωσε και πρόσθεσε: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εισπράττουν οργή και θυμό από τους πολίτες. Όταν παραδίνεις τα ιερά και τα όσια της χώρα σου, θα λογοδοτήσεις και στη Δικαιοσύνη. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ, ο κ. Λεβέντης επισήμανε πως «δεν υπάρχουν στοιχεία για χρηματισμό» και τόνισε ότι «αν κάποιοι επιχειρηματίες θέλουν να κάνουν παιχνίδια θα τα κάνουν, όποιος και αν είναι στην εξουσία, τους πολιτικούς τούς έχουν δυστυχώς για τσογλάνια».

Τέλος, για τις δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι τα ευρήματα που παρουσιάζονται είναι μακριά από την πραγματικότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης