«Κανένας μας δεν θέλει, όχι απλά να υποχωρήσει, αλλά, κυρίως, δεν θέλει να παραχωρήσει κανένα πλεονέκτημα σε γείτονες που δεν το δικαιούνται. Και, αν, εδώ και 25 χρόνια, το ζήτημα παραμένει άλυτο, αυτό οφείλεται στην αδιαλλαξία και τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, βουλευτής Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του γραφείου του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Συμπλήρωσε, δε, ότι πιστεύει «σε μία Ελλάδα που συγκρίνεται με τη γειτονιά της και την ξεπερνά. Και, ξέρουμε ότι αυτό το μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να υπάρξει η απαραίτητη πολιτική αλλαγή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Α’ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Βασίλης Κικίλιας, ο βουλευτής Κυκλάδων, Ιωάννης Βρούτσης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Αθανάσιος Νέζης και πολλοί άλλοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης