Βασίλης Κικίλιας: «Ας καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 19:08
Βασίλης Κικίλιας: «Ας καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης και στο θέμα της συμφωνημένης επένδυσης του Ελληνικού συνεχίζονται», υπογράμμισε με σχετική του δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ά Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τις αποφάσεις για το Ελληνικό.

«Μιας επένδυσης που στοχοποιήθηκε και πολεμήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του, παρά το γεγονός ότι δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας και συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής» τόνισε.

Και δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταλάβει ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται.
Να συνειδητοποιήσει ότι, με τη λογική του, ούτε επενδύσεις μπορούν να γίνουν, ούτε ο πολιτιστικός μας πλούτος να προστατευτεί αποτελεσματικά. Δεν μπορούμε να πάμε μακριά με αυτά τα μυαλά».

«Οι επενδύσεις απαιτούν σχέδιο, σοβαρότητα και κυρίως ασφάλεια Δικαίου για να προχωρήσουν» επεσήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Η χθεσινή απόφαση του Κ.Α.Σ.,» ανέφερε ο κ. Κικίλιας «η σύνθεση του οποίου αποτελεί επιλογή της Κυβέρνησης, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης. Στέλνει εντελώς λάθος μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, καταλήγοντας δήλωσε: «Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να πράξει τα αυτονόητα. Να τιμήσει τις δεσμεύσεις της και να σταματήσει να υπονομεύει με τις επιλογές της την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για την Αττική και για ολόκληρη την Ελλάδα».

Δείτε τις δηλώσεις:

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 19:09