Βασίλης Λεβέντης: Επιμένω για οικουμενική κυβέρνησή για να έλθει ανάπτυξη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016, 16:40
Βασίλης Λεβέντης: Επιμένω για οικουμενική κυβέρνησή για να έλθει ανάπτυξη
«Αυτό που προέχει σήμερα είναι να έλθει η ανάπτυξη, γι΄ αυτό επιμένω για οικουμενική κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα Σάββατο στην Πάτρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προσερχόμενος στο αναπτυξιακό συνέδριο που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο Βασίλης Λεβέντης πρόσθεσε ότι «όσο βλέπουν οι ξένοι επενδυτές μία κυβέρνηση με 153 έδρες, με μια Κατριβάνου να μην ψηφίζει, με μία Βαγενά να την ψάχνουν στους διαδρόμους να ψηφίσει και 5 με 6 άλλους βουλευτές να κλαίνε που ψηφίζουν, δεν θα έλθει κουνούπι επενδυτών».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «αν θέλουν να έλθουν επενδύσεις, να κάνουμε μία κυβέρνηση με όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ, που δεν πιστεύουν στην Ευρώπη και να σταματήσει ο Αλέξης Τσίπρας να λέει ότι θα μπορέσει μόνος του». Σε αυτό το σημείο ο Βασίλης Λεβέντης πρόσθεσε ότι «κανείς δεν μπορεί μόνος του, διότι ζούμε σε μία εποχή που χρειάζεται και ο τελευταίος».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι τα είπε «και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα περί σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης», διότι, όπως εξήγησε, «το συμφέρον της χώρας απαιτεί να παραμερίσουμε τις διαφορές και να λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016, 16:46