Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης για τη  βοήθεια στο Μάτι τους περίλαβε όλους. Ξεκίνησε με την μη κερδοσκοπική εταιρεία που θα διαχειριστεί τα χρήματα και τα σχέδια για την επόμενη μέρα στην Ανατολική Αττική, πήγε στον Ερντογάν, μετά στους μετανάστες ,στους ουρανοξύστες του Λάτση και έκλεισε με Μαρινάκη καταχεριάζοντας τους γαλάζιους Βουλευτές που έδωσαν τα  «διαπιστευτήριά» τους  στον εφοπλιστή με αφορμή πάρτι γενεθλίων.

Κυριάκος Βελόπουλος: «Εγώ ντρέπομαι για άλλο λόγο και είναι το τελευταίο που κρατώ: Δεν μπορεί Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας να συντρώγουν με εφοπλιστές. Απαράδεκτο ηθικά!Μπορεί η οικογένεια Μητσοτάκη να έχει σχέση με τον Μαρινάκη –δικαίωμά της!-κουμπαριές,αλλά να βλέπω Υπουργούς προκλητικά στη Θεσσαλονίκη με τον Μαρινάκη ,με πούρα μέσα στα μαγαζιά είναι άλλο. Εγώ θα ντρεπόμουν να καθόμουν σε αυτό το μαγαζί που λέγεται Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να ντρέπεστε για έναν και μόνο λόγο:Ο Μαρινάκης και κάθε Μαρινάκης δεν είναι τυχαία πρόσωπα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Έχουν μέσα ενημερώσεως τα οποία μας πολεμούν καθημερινά, έχουν κανάλια, έχουν ραδιόφωνα, έχουν εφημερίδες και κάθεστε και τρώτε και πίνετε με ποιους; Με αυτούς που κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον,όχι το συμφέρον της Ελλάδος. Δηλαδή,δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο. Αυτό δείχνει τη σαπίλα του κράτους.Και που το έκαναν;Στη Θεσσαλονίκη, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη και των υπολοίπων ομάδων δεν τα πάνε πολύ καλά με αυτή την ιστορία.Είναι πρόκληση αυτό που κάνετε.

»Να πηγαίνετε στα γενέθλιά του, γιατί πηγαίνουν στα γενέθλια του κ.Μαρινάκη πολλοί εκ των Υπουργών σας. Όμως, να έρχονται στη Θεσσαλονίκη και να κάθονται,να τρώνε,να πίνουν με τα πούρα, ε,αυτό είναι πρόκληση!Λυπάμαι ειλικρινά γιατί η Νέα Δημοκρατία ως συντηρητικό κόμμα έχει μία ηθική διαφορετική από ό,τι βλέπω σήμερα. Αλλάξτε την ηθική σας,αλλάξτε την πολιτική σας,γιατί δεν πάτε καθόλου καλά»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης