Βενιζέλος: Θα ήταν τραγικό να πάμε σε μία κυβέρνηση οριακής πλειοψηφίας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015, 17:00
Βενιζέλος: Θα ήταν τραγικό να πάμε σε μία κυβέρνηση οριακής πλειοψηφίας
Θα ήταν τραγικό να πάμε σε μία κυβέρνηση οριακής πλειοψηφίας, υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Μία τέτοια κυβέρνηση, εξήγησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε παράλληλα, την πεποίθηση ότι θα ήταν επίσης λάθος και ανιστόρητο να απαλλαγεί το δεύτερο κόμμα της ευθύνης για την πορεία της χώρας.

«Χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν όλα τα κόμματα τα οποία αποδέχονται το ευρωπαϊκό πλαίσιο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την απόφαση για την επίσπευση των πρόωρων εκλογών, ο κ. Βενιζέλος εξήγησε ότι ο κ. Τσίπρας «βιάστηκε τώρα να κάνει εκλογές για να μην εμπεδωθεί η εικόνα των μεγάλων φορολογικών βαρών, διότι το προηγούμενο μνημόνιο είχε μία κατανομή βαρών 50% φορολογικά, 50% μείωση δαπανών».

Αναφερθείς στο ζήτημα του χρέους, κατήγγειλε ότι ο κ. Τσίπρας αλλοιώνει τον τρόπο σκέψης της κοινωνίας, γιατί λέει το εξής τώρα κολοσσιαίο ψέμα, ότι «το θέμα μας είναι το χρέος». «Μα αυτό είναι ψέμα, το θέμα μας δεν είναι το χρέος, το χρέος είναι ένα θέμα το οποίο το έχουμε αντιμετωπίσει από το 2012 και τώρα, όποια και να ήταν η κυβέρνηση» εξήγησε.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015, 17:03