Βενιζέλος: «Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κ. Τσίπρα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, 10:58
Βενιζέλος: «Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κ. Τσίπρα»
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για κυνική και ωμή άσκηση εξουσίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βενιζέλος επέκρινε την κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της και τόνισε: «Προσπαθούμε να φτάσουμε τον Δεκέμβριο του 2018 εκεί που ήμασταν τον Δεκέμβριο του 2014».

Χαρακτήρισε λανθασμένη τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι χωρίζει το ΠΑΣΟΚ άβυσσος από τη ΝΔ και διερωτήθηκε τι χωρίζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις από το να συνεργαστούν «για να σώσουμε τη χώρα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κύριο Τσίπρα. Μόνο από τη Χρυσή Αυγή» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου σχήματος, απάντησε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μπει και το Ποτάμι και το κόμμα του κυρίου Λεβέντη, συμπληρώνοντας: «Δεν πρέπει να πάμε σε ένα συνέδριο που θα μείνουν έξω αυτοί που θα πρέπει να είναι εκεί και να έλθει μόνο ο κύριος Παπανδρέου». Σε ό,τι αφορά τον ίδιο είπε πως θα είναι πάντα παρών «για τη χώρα».

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση υπόσχεται άδειες σε νέους υποψηφίους, υπογραμμίζοντας: «Όταν θα ανέβουν οι καινούργιοι στο δένδρο, τότε θα φανούν τα οπίσθιά τους και θα γελάει ο κάθε πικραμένος». «Οι παλιοί είναι γνωστοί και τους ξέρουμε» πρόσθεσε.

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν είναι ορατός και προειδοποίησε πως «αν συμβεί κάτι τέτοιο, η χώρα θα μπει στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, 11:09