Βενιζέλος: «Δεν θα αφήσουμε να χαθούν οι θυσίες του λαού»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, 15:36
Βενιζέλος: «Δεν θα αφήσουμε να χαθούν οι θυσίες του λαού»
Στις αρνητικές συνέπειες που έχει η πολιτική αβεβαιότητα στην οικονομία αναφέρθηκε από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προειδοποιώντας ότι δεν θα αφήσει να χαθούν τα επιτεύγματα της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού.

«Εμείς έχουμε φτύσει αίμα πέντε χρόνια για να κρατηθεί η χώρα όρθια. Ο ελληνικός λαός έχει κάνει θυσίες και παρουσιάζει επιτεύγματα. Αυτά πρέπει να τα διαφυλάξουμε» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

«Δεν θα αφήσουμε και δεν θα αφήσω - και μιλώ προσωπικά, ειδικότερα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης - να χαθούν τα επιτεύγματα της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού. Και κυρίως δεν θα αφήσω αυτό να γίνει προεκλογικά, καθ' οδόν προς τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ή, αν αποτύχουμε, καθ' οδόν προς τις εκλογές» διεμήνυσε.

«Αν ο ελληνικός λαός θέλει να κάνει την επιλογή μετά να αναθέσει την ευθύνη σε κάποιους που θα καταστρέψουν μετεκλογικά τα επιτεύγματα και τις θυσίες, ας το κάνει. Ως τότε, όμως, εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που κάναμε με τεράστιο κόπο και με τεράστιο πόνο» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, 15:36