Για «ευτέλεια συμπεριφορών που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία και το πολιτικό ήθος και προσβάλλουν την παράταξη» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, αναφερόμενος στα έκτροπα της περασμένης Δευτέρας.

Μιλώντας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος στο περιστύλιο του Ζαππείου, ο Βενιζέλος αναφέρθηκε σε «κλακαδόρους» που δεν ανήκουν στη Δημοκρατική Παράταξη. «Δεν έχουμε καμία σχέση, ηθική και πολιτική, με τα φαινόμενα αυτά. Δεν ανήκουν στην παράταξη», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, άφησε σαφείς αιχμές για στελέχη της παράταξης λέγοντας: «Προχωράμε όλοι μαζί, αλλά με έναν όρο: όσοι ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν του εκλογικού κέντρου. Μονον αυτόν τον όρο θέτω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λυπάμαι για την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου. Πιστεύω ότι είναι ψυχικά παρών. Δυστυχώς, ανειλημμένη υποχρέωση να συμμετάσχει σε σεμινάριο της Royal Bank of Scotland δεν του επιτρέπει να είναι και σωματικά παρών» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Βαγγέλη, πες τα όλα» του φώναξε ένας από τους παρευρισκόμενους. Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμή λέγοντας: του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

Oι αφίξεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ:

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Σημίτη στους παπανδρεϊκούς για την εκδήλωση στο Ζάππειο, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 20:34

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης