Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, όσον αφορά τα διορθωτικά μέτρα για το 2011, καθώς αποσαφήνισε ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές τονίζοντας παράλληλα ότι «σαφώς και βγαίνει το Μνημόνιο, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις».

Ερωτηθείς δε, αν στα διορθωτικά μέτρα θα εμπεριέχονται αύξηση ΦΠΑ και έμμεσων φόρων, δήλωσε ότι θα αφορούν σε διαρθρωτικές αλλαγές και περιστολή των δαπανών και σημείωσε πως οι αποφάσεις θα σχεδιαστούν και θα ανακοινωθούν αρμοδίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η εθνική προσπάθεια των πολιτών για έξοδο από κρίση και οικοδόμηση ενός διαφορετικού μέλλοντος, έχει διαψεύσει μέχρι σήμερα πολλές εγχώριες και διεθνείς φωνές, που προεξοφλούσαν ως ‘Κασσάνδρες’ τη χρεοκοπία, την επιστροφή στη δραχμή, την έξοδο από την Ευρωζώνη και διάφορα άλλα ευφάνταστα σενάρια», σημείωσε ο κ. Πεταλωτής και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια αυτή που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, «θα διαψεύσει εκ νέου, όσους συνεχίζουν να απεργάζονται τέτοιου είδους σενάρια, δρώντας πολλές φορές, προφανώς, υστερόβουλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης