«Βγαίνουμε από την κρίση»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014, 19:06
«Βγαίνουμε από την κρίση»
«Η οικονομία βγαίνει από την κρίση, τα πράγματα βελτιώνονται» αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Παράλληλα, εκφράζει την εκτίμηση πως η βελτίωση στα εισοδήματα θα αρχίσει από φέτος μαζί με τη διαφαινόμενη ανάκαμψη και θεωρεί πως ψυχολογικά η χώρα θα τονωθεί με το τέλος των μνημονίων και την επιστροφή της στις αγορές.

Ο Γιάννης Στουρνάρας εξαπολύει πυρά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνοντας πως «οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστούν εναλλακτική λύση. Και πολύ περισσότερο δεν είναι "λύση". Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες».

Για την κριτική που του ασκείται και εάν πιστεύει ότι ορισμένοι θέλουν να τον «φάνε» αναφέρει ότι «κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, "φαγώσιμος" ... επειδή δεν ανήκω σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. Κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να θέλουν να με "φάνε", ίσως γιατί η πολιτική μας δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι σε αυτήν τη θέση για να φτιάξω "πάτημα" για την επόμενη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014, 22:31