Β.Οικονόμου: «Στην κόψη του ξυραφιού η λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017, 16:55
Β.Οικονόμου: «Στην κόψη του ξυραφιού η λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Οι δυσάρεστες "εκπλήξεις" στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας δεν λένε να σταματήσουν. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έσυρε στην κόψη του ξυραφιού, θέτοντας σε αμφισβήτηση ακόμα και την ικανότητα του να λειτουργήσει», δήλωσε ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας – βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας..

Περιγράφοντας την υπάρχουσα κατάσταση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βασικά υλικά, σύριγγες, ράμματα, γάζες λείπουν εδώ και μήνες. Είναι άλλη μια απόδειξη της τραγικής κατάστασης στην οποία έχουν φέρει το νοσοκομείο, οι άθλιοι χειρισμοί της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Όσον αφορά στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου, είναι ο χαμηλότερος από όλων των αντίστοιχων μονάδων πανελλαδικά».

«Ο χώρος της Υγείας είναι τόσο σημαντικός και αφορά τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων» τόνισε ο κ. Οικονόμου και απευθυνόμενος προς του κυβερνώντες υπογράμμισε: «Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου ας σκύψει πάνω από τα προβλήματα των νοσοκομείων της χώρας. Απαιτούνται γρήγορες και καθαρές λύσεις».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017, 16:55