«Η αξιολόγηση δεν θα κλείσει, αλλά και να κλείσει, θα είναι σε εκκρεμότητα τα μέτρα που ζητεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» εκτίμησε ο Βασίλης Λεβέντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά 90,1».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις λέγοντας ότι «εάν δεν κλείσει η συμφωνία, είναι πιθανό η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποστήριξε ότι «στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για εκλογές», σημείωσε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένοι», ενώ δεν εξέφρασε άποψη για το τι θα κάνουν (οι βουλευτές) αν υπάρξουν νέα μέτρα.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «η ΝΔ αυξάνει τη συσπείρωσή της, κάτι που δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ», απέκλεισε αυτοδυναμία σε περίπτωση εκλογών και εκτίμησε ότι «οι δανειστές δεν θέλουν εκλογές, αλλά οικουμενική κυβέρνηση στην Ελλάδα».

Ερωτηθείς για συνεργασία μετεκλογικά με τη ΝΔ δήλωσε ότι «θα στείλει τα 9 σημεία που είχε στείλει στον Αλέξη Τσίπρα» σημειώνοντας ότι δεν θέλει υπουργεία και πως θα επιμένει σε οικουμενική κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης