Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε ότι κάθε επίσκεψη της τρόικας στα υπουργεία προκαλεί χάος και νευρική κρίση στην κυβέρνηση και πρόσθεσε:
«Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κλεφτοπόλεμου διαρκείας μεταξύ των υπουργών και της ανικανότητας για τον σχεδιασμό και την παραγωγή μιας γενναίας πολιτικής ρήξεων. Αυτά τα αποτελέσματα τινάζουν στον αέρα τις θυσίες των πολιτών και τροφοδοτούν τον λαϊκισμό και τις ακρότητες στην ελληνική κοινωνία και στη δημόσια ζωή».

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου επιτέθηκε και στον Γιώργο Καρατζαφέρη, σημειώνοντας ότι, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. διαπίστωσε ταύτιση απόψεων του κόμματός του με τη ΓΕΝΟΠ χθες, σήμερα στη Βουλή καυτηρίασε κάποιες από τις πρακτικές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για άλλη μια φορά, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είναι και με τον ”αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ”» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επισημαίνοντας ότι «για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, χρειάζεται πολιτικό θάρρος για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων μείωσης του κράτους και της παρέμβασης του στην οικονομία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης