Άστραψε και βρόντηξε εναντίον της κυβέρνησης ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σχετικά με τα αποθεματικά των ταμείων των ΟΤΑ.

«Είναι πραξικοπηματικές πράξεις που δεν συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα μας και τις αριστερές συνειδήσεις» τόνισε ο βουλευτής, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «δεν υπάρχει ούτε το επείγον ούτε το απρόβλεπτο» που να δικαιολογεί τη στάση της κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, εξέφρασε την έκπληξή του -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και τον Κ. Μπογδανίδη- για τη στάση ορισμένων υπουργών που λένε δημοσίως ότι διαφωνούν και υπογράφουν.

«Είναι απλό. διαφωνείς, παραιτείσαι! Τι είναι αυτά;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι από τη συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επλήγη το αυτοδιοίκητο των ΟΤΑ, κάτι που δεν μπορεί να το δεχτεί κανένας.

«Η κυβέρνηση μπορούσε να φωνάξει την ΚΕΔΕ να εξηγήσει τι συμβαίνει και να πάνε συναινετικά. Όχι έτσι. Στο τέλος θα καταντήσουμε Κομανέτσι. Αυτά που κοροϊδεύαμε κάνουμε;» πρόσθεσε ο Ηρακλειώτης βουλευτής εκφράζοντας την απορία του ποια θα είναι η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ζήτημα, καθώς, όπως έχει τονίσει δεν δέχεται Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης