Βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Τσίπρα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017, 13:39
Βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Τσίπρα
Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εν ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ εξαπέλυσαν οι βουλευτές της ΝΔ της πόλης Σάββας Αναστασιάδης, Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να έχει αυταπάτες. Ξεκίνησε φέτος τις καθιερωμένες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του (ψέματα τις λένε στην καθομιλουμένη) στη ΔΕΘ νωρίς- νωρίς. Πολιτική τακτική στα πρότυπα των λατινοαμερικάνικων συντρόφων του, που υποτιμά τους Θεσσαλονικείς και όλους τους Έλληνες», τονίζει ο Σάββας Αναστασιάδης.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Καλαφάτης τονίζει πως «η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, δεν αλλάζει την πραγματικότητα της ελληνικής, αλλά και της τοπικής κοινωνίας», καθώς «όπως λέει ο ίδιος στη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς θα χρειαστεί υπομονή ... άλλων δύο ετών!».

«Παρέπεμψε τα θέματα της Αναπτυξιακής Τράπεζας και του ακατάσχετου λογαριασμού των επιχειρήσεων στο 2018, όπως και την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια! Ως τότε, ίσως "παγώσει" με νόμο τις ασφαλιστικές εισφορές. Υποσχέσεις και σχέδια επί χάρτου, δηλαδή. Ήταν η ΔΕΘ το βήμα που είχε επιλέξει ο πρωθυπουργός για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ανέφικτο, ακοστολόγητο, που ονόμασε "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης". Πρόγραμμα που δεν το είδαμε ποτέ. Γι' αυτό και η Θεσσαλονίκη στοιχειώνει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» δηλώνει, ο επίσης, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Με τη σειρά του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας σε δήλωσή του τονίζει πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήλθε, είδε και ... απήλθε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη θυμίζοντας τον χειρότερο εαυτό του» μοιράζοντας, όπως λέει χαρακτηριστικά, «πάλι ψέματα και έωλες υποσχέσεις, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017, 13:45