«Στο τιμόνι της χώρας έχουμε τυχοδιώκτες. Πρόκειται για την πιο σκληρά οπορτουνιστική Αριστερά που έχει υπάρξει ποτέ, ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή. Μιλάμε για πολύ σκληρούς οπορτουνιστές, ό,τι τους κάτσει, δεν μπορείς να πεις ότι έχουν στρατηγική στόχευση» είπε στον Alpha 989 ο Μάκης Βορίδης.

«Κάθε μέρα που ξημερώνει έχεις και μία αναπροσαρμογή της τακτικής του (ΣΥΡΙΖΑ), πώς να βγάλεις συμπέρασμα από αυτό; Η έλλειψη στρατηγικής στόχευσης τσακίζει την οικονομία. Πώς να προσελκύσεις επενδυτές όταν δεν διαμορφώνεις σταθερό περιβάλλον και εξετάζεις τα πάντα; Αυτοϋπονομεύεις την αναπτυξιακή πορεία της χώρας για να υπηρετήσεις τακτικισμούς που σε διατηρούν στην εξουσία» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τόνισε ότι «η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει τον Νοέμβριο κι ακόμα σέρνεται». «Έτσι που τα κάνει, οδηγείται στο να κόβει τις συντάξεις. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει Έλληνας που να θέλει να κάνει δουλειά όταν έχουμε φτάσει στο ανώτατο επίπεδο φορολογικής επιβάρυνσης 80%;» διερωτήθηκε ο κ. Βορίδης.

Στο ερώτημα εάν «βλέπει» εκλογές απάντησε ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει αν θα υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο.

Επανέλαβε ότι η ΝΔ θέλει εκλογές, αλλά «δεν έχει την κοινοβουλευτική δυνατότητα να ρίξει την κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για την επίθεση που δέχθηκε ο ΠτΔ για τη δήλωσή του ότι ο άνθρωπος είναι πάνω από το νόμισμα, ο κ. Βορίδης είπε ότι «δεν υπάρχει πολιτική -από σταλινική μέχρι νεοφιλελεύθερη- που να μην είναι στο κέντρο της ο άνθρωπος. Μία τέτοιου τύπου διατύπωση είναι ταυτολογία. Όταν λες κάτι ταυτολογικό, στην πραγματικότητα δεν λες τίποτα. Γιατί μέσα από ταυτολογία ανακινείται το ζήτημα του νομίσματος; Ο ΠτΔ παρερμηνευόμενος φαίνεται να παρεμβαίνει στη συζήτηση αυτή».

ΠΗΓΗ: alpha989.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης