Βουλή: Ειδική μνεία από την Τ. Χριστοδουλοπούλου για τον θάνατο του Δ. Σιούφα

Βουλή: Ειδική μνεία από την Τ. Χριστοδουλοπούλου για τον θάνατο του Δ. Σιούφα
Άνθρωπο του μέτρου που τίμησε όπως είπε, τον ρόλο του πολιτικού από όποια θέση και αν υπηρέτησε, χαρακτήρισε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα η γ΄ αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Τασία Χριστοδουλόπουλου κάνοντας από το προεδρείο της Ολομέλειας ειδική μνεία στον θάνατό του.

Εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια του Σώματος για τον θάνατο του Δημήτρη Σιούφα τόσο προς στην οικογένεια όσο και προς στο κόμμα του τη ΝΔ, η κ. Χριστοδουλοπούλου επεσήμανε ότι, «η Βουλή και ο πολιτικός κόσμος της χώρας αποχαιρετούν έναν πολιτικό που άφησε πίσω του μια τόσο σημαντική παρουσία και προσφορά στα δημόσια πράγματα».

«Το ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν βουλευτής, δεν σήμαινε ότι δεν ήταν παρών. Ήταν αρωγός όλων των πρωτοβουλιών της Βουλής. Ήταν και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος της Βουλής και κατέθετε προτάσεις, ενώ δώρισε και το πολιτικό του αρχείο και δεν έλειψε από καμία εκδήλωση της», τόνισε η κ. Χριστοδουλόπουλου και πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης Σιούφας ήταν πάντα παρών, διακριτικός, σεμνός, τρυφερός και είναι από τους ανθρώπους που όλοι συνομολογούν ότι τίμησε τον ρόλο του από όποια θέση και αν υπηρέτησε, χωρίς πολιτική σκοπιμότητα και εμπάθεια. Ήταν ένας άνθρωπος του μέτρου που γι αυτό νομίζω ότι όλη η Βουλή τον συμπαθούσε και τον τιμούσε».

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του, στο κόμμα του και στους ανθρώπους που τον αγάπησαν. Νομίζω ότι εν καιρώ η Βουλή θα βρει τον τρόπο να τον τιμήσει», κατέληξε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 16:19