Βουλή: Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης - Σε εξέλιξη οι ομιλίες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 06:20
Βουλή: Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης - Σε εξέλιξη οι ομιλίες
Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα η συζήτηση στην Oλομέλεια της Βουλής επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η διαδικασία ξεκίνησε τη Δευτέρα και συνεχίστηκε χθες με ομιλίες υπουργών και βουλευτών των κομμάτων. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός των Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης προανήγγειλε την υιοθέτηση ελεγκτικών προτύπων από ευρωπαϊκές χώρες για την αύξηση στην εισπραξιμότητα των εσόδων και την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Από τη μεριά του ο υπουργός Πολιτισμού, Αρ. Μπαλτάς ανέφερε ότι ορισμένα από τα ισοδύναμα για τη μη επιβολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ενδεχομένως να προκύψουν από το δικό του υπουργείο (π.χ. αύξηση των εισιτηρίων στους αρχαιολογικούς χώρους).Ο Νίκος Φίλης προανήγγειλε αλλαγές στην Παιδεία και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας εξέφρασε την επιθυμία δημιουργίας… θερινού Νταβός σε ελληνικό νησί για την προαγωγή της εξωστρέφειας της χώρας και την προσέλκυση επενδύσεων.

Δείτε τις σημερινές ομιλίες:

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 18:49