«Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο, δεν μοιράζει τη μιζέρια» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, επισημαίνοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είχε σταθεροποιήσει την οικονομία και είχε δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές.

«Είναι θέμα νοοτροπίας, εμείς κάνουμε πράγματα για να αναπτύσσεται η οικονομία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν λογική απόλυτου κρατισμού» τόνισε η κα Βούλτεψη μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM και πρόσθεσε: «Όλα τα αυταρχικά καθεστώτα ακολουθούν μια συγκεκριμένη συνταγή θα τη δείτε τώρα αυτόν τον καιρό και στη Βενεζουέλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση για τακτικισμό, ότι επιλέγει τη συγκεκριμένη περίοδο να τον καταθέσει στη Βουλή προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών, και επισήμανε ότι ο νυν εκλογικός νόμος καλύπτει το θέμα της απλής αναλογικής πλήρως, έως τις 250 έδρες.

«Η λογική είναι, αφού καταστραφούμε εμείς, θα καταστρέψουμε και την Ελλάδα, θα την πάρουμε μαζί μας, διότι είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν συνθήκες ακυβερνησίας» υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ, ενώ αναφερόμενη γενικότερα στην κυβερνητική πολιτική είπε: «Σ’ αυτήν την κυβέρνηση μιλούν όταν δεν χρειάζεται και σιωπούν όταν δεν πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης