Βρούτσης για Σπίρτζη: «Το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού που με απύθμενο θράσος τάζει 14η σύνταξη»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017, 19:32
Βρούτσης για Σπίρτζη: «Το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού που με απύθμενο θράσος τάζει 14η σύνταξη»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης κατά του κ. Σπίρτζη στα όσα ανάφερε περί 14ης σύνταξης: «Ο κ. Σπίρτζης, με απύθμενο θράσος, σήμερα, έταξε από την τηλεόραση ακόμη και 14η σύνταξη. Το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού».

Ο πρώην Υπουργός υπενθύμισε ότι ο κ. Σπίρζτης: «Είναι ο ίδιος που, ως Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί. Ανήκει στην Κυβέρνηση που έφερε εξοντωτικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, έκοψε κύριες και επικουρικές συντάξει, μερίσματα του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και το 25% των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους».

Και καταλήγοντας στη δριμεία κριτική του, ο κ. Βρούτσης, υπογράμμισε: «Είναι ο ίδιος που ετοιμάζεται να ψηφίσει με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φόρους και μειώσεις συντάξεων για να κρατηθούν στην εξουσία. Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017, 19:32