Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Καταπέλτης στην κριτική του τόσο κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ήταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του, στη Βουλή, στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βρούτσης είπε χαρακτηριστικά: ¨Οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ έφεραν 1,5 δις€ νέα μέτρα. Ο κ. Τσακαλώτος ήταν το δεξί χέρι του κ. Βαρουφάκη, που μαζί πήρατε τις αρνητικές αποφάσεις για την Ελλάδα. Μαζί ρίξατε τη «λευκή πετσέτα» της διαπραγμάτευσης στους Θεσμούς. Μαζί παραδώσατε τα «πάντα» χωρίς να διαπραγματευτείτε τίποτα κι όλα για την καρέκλα».

Και συνέχισε την δριμεία κριτική του, κατά του Υπουργού Οικονομικών, υπογραμμίζοντας: «Είστε ο Υπουργός, που όπως είπε και ο κ. Στουρνάρας είστε ο Υπουργός που βάλατε 86δις€ «φέσια» στους Έλληνες Πολίτες από δάνεις. Είστε ο Υπουργός μαζί με τον κ. Βαρουφάκη, της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τα 21δις€ μείωση του εθνικού πλούτου της χώρας. Είστε ο Υπουργός, που εξαιτίας της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης – που η ΝΔ σας προέτρεπε να την κλείσετε- φέρατε 1,5δις€, νέα μέτρα στον Ελληνικό λαό». Ο Βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων παράλληλα τόνισε: «Είστε ο Υπουργός που σηκώσατε μαζί με όλο το ΣΥΡΙΖΑ το θέμα του χρέους, το οποίο αποδείχθηκε μία «τρύπα στο νερό».

Ο πρώην Υπουργός, κατά την ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ο ορισμός της ανικανότητας που τα κάνει όλα για την καρέκλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το video της ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, στη Βουλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης