Χ.Α : Πρωτοφανές υβρεολόγιο κατά Δένδια

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 17:11
Χ.Α : Πρωτοφανές υβρεολόγιο κατά Δένδια
Με ανακοίνωσή της απαντάει η οργάνωση της Χρυσής Αυγής στις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας στην εφημερίδα "Επενδυτής", χαρακτηρίζοντάς τες μάλιστα ως «άθλιες», τον ίδιο δε, ως «φίλο της μασονίας». (;)

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση:

«Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 - 15:47 Ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ να πάψει να υβρίζει την Χρυσή Αυγή και να ασχοληθεί με την εγκληματικότητα που έχει κυριολεκτικά πνίξει τη χώρα. Καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται και κακοποιούνται συμπολίτες μας και μοναδικό μέλημα του Δένδια είναι να συκοφαντεί έναν νόμιμο πολιτικό φορέα. Υπενθυμίζουμε στον φίλο της μασωνίας και υβριστή μας, ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι... "ναζιστικό μόρφωμα". Είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα που αντιμάχεται το καθεστώς της απάτης, της διαφθοράς και της υποταγής. Μηδενική ανοχή στη Νέα Δημοκρατία, το μόρφωμα των σκανδάλων, της Siemens και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας.
Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ στην εφημερίδα "Επενδυτής": "Απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή ανοχή" - 25/5/13»

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 17:11