Σκληρή γλώσσα εναντίον τόσο της κυβέρνησης όσο και κατά του επικρατούντος πολιτικού συστήματος χρησιμοποίησε ο γνωστός ηθοποιός, Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsbomb.gr, ο Χάρρυ αποκάλεσε την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και τα μέλη της κυβέρνησης «συμμορία μειοδοτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ το μόνο που θέλω να δω είναι να φεύγει από την Ελλάδα αυτή η συμμορία των μειοδοτών που λέγεται κυβέρνηση Παπανδρέου. Και όχι μόνο αυτοί. Οι πολιτικοί σε ποσοστό 95% είναι πουλημένα τομάρια. Ο Παπανδρέου είναι υπάλληλος των αμερικανών και του ΔΝΤ και δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να διαφύγει. Βέβαια όλα έχουν ρυθμιστεί και η διαφυγή του, εάν γίνει η κοινωνική έκρηξη, είναι δεδομένη, αλλά να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που θα αφήσει πίσω του γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι νταβατζήδες του Τύπου», είπε ο διάσημος κωμικός.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι «είτε το θέλουμε, είτε όχι, είναι η μόνη ελπίδα, αλλά τα πράγματα δεν είναι παρήγορα. Έχει δυνατότητες και έχει και ένα στοιχείο που λείπει από τους άλλους πολιτικούς που είναι ο πατριωτισμός, όχι με την έννοια των εθνικουλτουριάρηδων, αλλά όπως τον εννοώ εγώ».

Από την κριτική του δεν θα μπορούσε βεβαίως να λήψει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος με τις πρόσφατες δηλώσεις του περί κοπριτών. «Ο κ. Πάγκαλος καλά τα είπε, επειδή ο ίδιος, ως κοπρίτης, ξέρει πολύ καλά τους κοπρίτες που διόρισε στο δημόσιο, οι οποίοι η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να μην αφήνουν τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Και ο ίδιος στην ίδια κατηγορία ανήκει», δήλωσε ο Χάρρυ Κλυνν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανε λόγο για «αυτοφυλάκιση της Αριστεράς», ενώ καταφέρθηκε και εναντίον του Φώτη Κουβέλη, αποκαλώντας τον «γηρασμένο και λεξιλάγνο πολιτικό που θέλει να αρθρώσει σύγχρονο πολιτικό λόγο. Αυτό είναι μια αστειότητα που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Και φυσικά καταδεικνύει με σημαντικό τρόπο την ουσία της νεοαριστεράς που είναι χωρίς αρχές, χωρίς πλαίσιο, χωρίς ήθος και προπαντός χωρίς αξιοπρέπεια. Μέσα σε πέντε μήνες ξεφτιλίστηκαν και ο Κουβέλης και ο Αλαβάνος».

Σε ό,τι αφορά το Κ.Κ.Ε. είπε: «Το ΚΚΕ έχει τις αρχές, έχει τη δυναμικότητα, έχει τα ερείσματα στο λαό. Αν μπορέσει να απαλλαγεί από την κηδεμονία των σκληροπυρηνικών σταλινικών που κάνουν το μεγαλύτερο κακό, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια σχετική ελπίδα. Η κ. Παπαρήγα και οι άνθρωποι αυτοί είναι εχθροί του κόμματος και το αποκλείουν από τις εξελίξεις».

Ωστόσο, τα πυρά του Χάρρυ Κλυνν συγκέντρωσε και η Ντόρα Μπακογιάννη. «Είναι μια αστειότητα που δεν αξίζει καν να τη συζητάμε. Η Κ. Μπακογιάννη δεν έχει τις δυνατότητες. Δεν μπορεί να σκεφτεί πολιτικά γιατί δεν είναι πολιτικό ον, είναι οικογενειακό ον. Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε γι΄ αυτό», τόνισε.

Τέλος, ερωτηθείς για τον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη είπε: «Μας τελείωσε. Ο λαϊκισμός κάποτε τελειώνει. Η πολιτική του καφενείου δεν έχει μέλλον. Απλά εντυπωσιάζει μέχρις ενός σημείου. Δεν είναι σοβαρή περίπτωση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης