Πολιτικό χαρακτήρα προσδίδει στις ευρωεκλογές ο Κωστής Χατζηδάκης, «εφόσον είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση μετά από 4 χρόνια». Στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι ο κόσμος θα στείλει τα μηνύματά του τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση, προσθέτοντας «όπου και να πάω ακούω εντονότερα και περισσότερο το μήνυμα “φύγετε”, ο κόσμος θέλει να απαλλαγεί από αυτή την κυβέρνηση».

Ως προς τον χρόνο των εθνικών εκλογών, ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει πως «η λογική λέει πως θα γίνουν νωρίς», τονίζοντας πως «η αβεβαιότητα που έχει προκληθεί ζημιώνει την αγορά και την οικονομία». Αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «μετά από ένα τσουβάλι μέτρα και 2 μνημόνια που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας η οικονομία μας σέρνεται», επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν προωθούν πραγματικά επενδύσεις και νέες δουλειές. Θέλουν να διαχειρίζονται τη μιζέρια και να μοιράζουν ψεύτικους μπουναμάδες» και σημειώνει: «Για τις επενδύσεις κλειδί είναι η λέξη εμπιστοσύνη. Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία. Αυτό θα συμβεί σε μεγάλο βαθμό αμέσως μετά την πολιτική αλλαγή, διότι ο ίδιος ο σχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα στείλει το μήνυμα σε αγορές και επενδυτές ότι η Ελλάδα απέκτησε μια κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηρίζοντας ως «τουλάχιστον περίεργη» την υπόθεση Πετσίτη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις από τους κ.κ. Τσίπρα και Παππά, ενώ χαρακτηρίζει υποκριτικά τα όσα λέει η κυβέρνηση για τα δάνεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποπληρώσει τα δάνειά της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης