Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό σε δημόσια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στις 7.00 μ.μ. με τίτλο «Προοδευτική συμμαχία για δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη – Όχι στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά οπισθοδρόμηση – Η πρόκληση των Ευρωεκλογών».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, θα ακολουθήσει ομιλία του και θα προβληθούν δηλώσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από ένα ευρύτατο πολιτικό φάσμα, καθώς και μηνύματα από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να μετάσχουν και προσωπικότητες από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και τον συντονισμό θα έχουν η Ράνια Σβίγκου, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μπουρνούς, υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και η Κάκη Μπαλή, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης