Το «αίμα νερό δεν γίνεται», λέει η λαϊκή παροιμία, η οποία επαληθεύεται από την προσαγωγή 28 ακροδεξιών στον Άγιο Παντελεήμονα, μεταξύ των οποίων βρισκόταν η υπεύθυνη της Β3 Νομαρχιακής της ΝΔ, Χριστίνα Σιδέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα μετέβαινε στην πλατεία Αμερικής για να συμμετάσχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους μετανάστες που ζουν στην περιοχή, την οποία οργάνωσε η «Πρωτοβουλία Πολιτών Αγ. Παντελεήμονα».

Αστυνομικές πηγές, απαντώντας σε ερώτηση της zougla.gr για τους λόγους της προσαγωγής της κ. Σιδέρη και των 27 φίλων της, αναφέρουν ότι, παρά τις συστάσεις να μη μεταβούν στην πλατεία Αμερικής, εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν και προσπάθησαν να ξεκινήσουν την πορεία τους, κρατώντας σημαίες, λάβαρα, κοντάρια κλπ. Έτσι, για «προληπτικούς λόγους», όπως αναφέρει η Αστυνομία, προσήχθησαν στο ΑΤ της περιοχής.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν και τα 30 άτομα ανήκουν επίσημα σε ακροδεξιές οργανώσεις, θεωρείται, όμως, βέβαιο ότι κινούνται στις… παρυφές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι πριν τρεις ημέρες στην ίδια περιοχή καταδιώχθηκε ύποπτο όχημα και συνελήφθη γνωστό στέλεχος ακροδεξιάς οργάνωσης να φέρει πιστόλι τύπου Zastava 9mm.

Η κ. Σιδέρη, που ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Α. Ντινόπουλου, όπως η ίδια ομολογεί σε άρθρο της με τίτλο «Από την Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ», θα λάμβανε μέρος στη διαδήλωση, μαζί με στελέχη της φιλοναζιστικής «Χρυσής Αυγής», του φιλοχουντικού «Στόχου», του ΛΑΟΣ, της ακροδεξιάς «Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας» κλπ.

Ωστόσο, στο ίδιο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο blog της «Ελλάδα ώρα 0», όπου δίνει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, υποστηρίζει ότι στη συγκέντρωση υπήρχε εκπροσώπηση όλων των τάσεων ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ κλπ.

Η κεντροδεξιά με τις ακροδεξιές απόψεις

Μπορεί οι μέρες της επαράτου δεξιάς να έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, η συμμετοχή, όμως, της κ. Σιδέρη στην εν λόγω ομάδα, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι οι εκλεκτικές συγγένειες παραμένουν ζωντανές.

Ενδεικτικά της πολιτικής νοοτροπίας, του επιπέδου, αλλά και της… οξυδέρκειάς της είναι όσα γράφει η νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΔ στο blog της, αλλά και στη σελίδα της στο Facebook.

Έτσι, παράλληλα με το αίτημα για παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, κ. Οικονόμου, βλέπουμε να κάνει λόγο για «γνωστούς-αγνώστους» αναρχικούς, τους οποίους χαρακτηρίζει ως… προστατευόμενους του κ. Χρυσοχοΐδη!

Στο στόχαστρο της κ. Σιδέρη μπαίνει και ο ιερέας του Αγ. Παντελεήμονα, ο οποίος, όπως λέει, κλείδωσε την πόρτα και άφησε… Έλληνες απ’ έξω, στο έλεος της Αστυνομίας, χαρακτηρίζοντάς τον ως «οσφυοκάμπτη»!

Σε άλλο άρθρο της με τίτλο «Δε βαρέθηκες να πολεμάς, εμένα τον Έλληνα αδερφό σου;», η κ. Σιδέρη, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις… ασθένειες και μολύνσεις που εξαπλώνονται από τους μετανάστες…

«Σου λέω πως ασθένειες όπως η χολέρα, η φυματίωση, η ψωρίαση και η λύσσα έχουν επανέλθει και μαστίζουν τη χώρα μας, το ίδιο λέει και το Διεθνές Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων. Σου λέω πως ο HIV είναι σε έξαρση μαζί με τη σύφιλη, τη βλεννόρροια και την ηπατίτιδα, το ίδιο λέει και η έκθεση του πανεπιστημίου Αθηνών. Σου λέω πως περιμένω στις ατελείωτες ουρές για ώρες όταν πρέπει να πάω το παιδί στο νοσοκομείο, γιατί είναι γεμάτο αλλοδαπούς και από μένα ζητάνε να πληρώσω τα πάντα, αλλά αυτοί δικαιούνται δωρεάν υγεία με χαρτί απορίας, το ίδιο λένε και τα ασφαλιστικά ταμεία…»

Απαντώντας στα σχόλια κάποιου φίλου της στο Facebook, η κ. Σιδέρη γράφει χαρακτηριστικά: «Δε βαριέσαι Παναγιώτη κατ΄ αυτούς γέμισε η Ελλάδα φασίστες και εθνικιστές. Στην τελική καλύτερα αυτό από το ανθέλληνας…», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει υβριστικά «ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ & ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!! CASUS BELLI!!!!»

Τα σχόλια τα αφήνουμε στον αναγνώστη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης