Ανέβηκε το θερμόμετρο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όταν πήρε το λόγο ο Γιάννης Λαγός και άρχισε να μιλά για πολιτική δίωξη σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν του επιτράπηκε να εκφωνήσει ομιλία και να ψηφίσει ως ευρωβουλευτής, ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου του επεσήμανε ότι το ζήτημα αυτό δεν σχετίζονται με το στάδιο της δίκης και θα πρέπει να το αναπτύξει στην απολογία του. «Εσείς που ευαγγελίζεστε την αριστερά, μιλάμε για δημοκρατία εδώ;», είπε ο Γιάννης Λαγός..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο προσχώρησε σε διακοπή και ο Ιωάννης Λαγός καταχειροκροτήθηκε από μέλη του ακροατηρίου. Οδηγούμενος στα κρατητήρια είπε: «θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας! Λαμόγια!».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα και ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό της, οι οποίοι φώναξαν: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!». Ακολούθησε η απάντηση των υποστηρικτών Λαγού: «Τώρα ξεκινάμε! Ψόφο, γουρούνια!».

Το δικαστήριο παράλληλα, έπαυσε την ποινική δίωξη των πλημμελημάτων λόγω παραγραφής, ενώ απέρριψε και δύο αιτήματα αναστολής εκτέλεσης της ποινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης