«Χείμαρρος» ο Π. Ψωμιάδης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011, 14:19
«Χείμαρρος» ο Π. Ψωμιάδης
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο Ράδιο Γάμμα (94 FM) της Πάτρας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα τεθεί σε αργία από τη Δευτέρα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και των υπουργών της, θεωρώντας ότι παίζεται βρώμικο παιχνίδι με το Μνημόνιο, όπως και με τα εθνικά ζητήματα.

«Η τρόικα να φύγει. Μόνοι μας πρέπει να σώσουμε τη χώρα, αφού αν παίρνουμε κάθε μέρα δανεικά, στο τέλος θα μας πάρουν και τα σώβρακα» είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με το αν κινδυνεύει η Ελλάδα να χάσει κάποια έκταση, απάντησε με νόημα «αυτήν την ερώτηση να μου την κάνεις μετά από 40 χρόνια. Και στη Μακεδονία και στη Θράκη παίζονται πολύ βρώμικα παιχνίδια».

Θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός μέσα στο επόμενο διάστημα θα πάει σε εκλογές, αφού «μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπάρχει ένα καμίνι. Πρώτα χρειάζεται η συναίνεση εντός κόμματος και μετά με τα άλλα κόμματα».

«Ένα αναπτυξιακό μέτρο δεν υπάρχει» είπε λέγοντας ότι οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουν «αδερφίστικο τρόπο»! «Νομίζουν ότι οι πολιτικοί είναι ημίθεοι». «Η μπάλα θα μας πάρει όλους» επεσήμανε.

«Όταν θα μιλήσει ο Καραμανλής, κάποιοι θα κρυφτούν» είπε. «Το 2004 έπρεπε να πει αλήθειες στον ελληνικό λαό, να πει ότι χρωστάμε. Εμπιστεύθηκε κάποιους λάθος ανθρώπους. Η κυβέρνηση Καραμανλή, κατά τα άλλα και έργο έκανε και είπε αλήθειες» ανέφερε.

«Να μη γίνεται πρωθυπουργός όποιος δεν έχει δουλέψει» τόνισε, αναφερόμενος στα πολιτικά τζάκια, θεωρώντας ότι με τις αλλαγές που θα υπάρξουν τα επόμενα χρόνια θα εξαφανιστούν. Για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, σχολίασε ότι «όλοι οι επιστήμονες έχουν σκίσει τα πτυχία τους και δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011, 14:24