Η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, δήλωσε σήμερα ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, παρά τον υπερδιπλασιασμό των συνταξιοδοτήσεων εκπαιδευτικών.

Οι συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών είναι φέτος 11.466, αριθμός υπερδιπλάσιος του περσινού, είπε η υφυπουργός, αλλά τόνισε ότι «κόντρα στις δυσκολίες, το υπουργείο Παιδείας έχει επεξεργαστεί εδώ και μήνες συγκεκριμένο σχέδιο, έτσι ώστε τα σχολεία να ξεκινήσουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τον ερχόμενο Σεπτέμβρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την κ. Χριστοφιλοπούλου, «το αυτονόητο είναι εφικτό: δηλαδή να έχουμε λίγες ελλείψεις ή καθόλου ελλείψεις δεν το πετυχαίναμε στην Ελλάδα, ακόμη και σε χρονιές πολύ καλές. Ελάχιστές φορές το έχουμε πετύχει. Φέτος είμαστε αισιόδοξοι παρά τις δυσκολίες».

«Στο Υπουργείο Παιδείας είμαστε βέβαιοι ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα βρει ανταπόκριση και στους εκπαιδευτικούς και στη μαθητική κοινότητα. Θέλω να διαβεβαιώσω γονείς και μαθητές ότι η σχολική χρονιά, που ξεκινάει στις 13 του Σεπτέμβρη, θα ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Το Υπουργείο Παιδείας κάνει ό,τι είναι δυνατόν να γίνει προς το σκοπό αυτό. Και θα το πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης