Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Νομό Καρδίτσας, επισκέφθηκε σήμερα, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Δημαράς χαρακτήρισε τον χώρο της υγείας πολύπαθο και υπογράμμισε ότι δεν είναι σημερινό φαινόμενο, αλλά μία χρόνια κατάσταση που ταλαιπωρεί τον πολίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μνημονιακή πολιτική», είπε χαρακτηριστικά, «δεν έχει κοστίσει τραγικά στην απώλεια τεράστιου ύψους κονδυλίων, αλλά πρωτίστως στην παροχή μιας αξιοπρεπούς δημόσιας υγείας, που συνιστά ύψιστο αγαθό και δικαίωμα για κάθε πολίτη».

Σχετικά με την εκλογική συνεργασία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Δημαράς τόνισε ότι «έχουμε χρέος να δώσουμε τη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας, τη διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας και τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής με καθαρότητα, ενότητα και ομοψυχία».

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών ολοκλήρωσε την περιοδεία του στον Νομό Καρδίτσας με επίσκεψη στον Παλαμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης