Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης, εκτιμώντας ότι εάν υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων, τότε θα είναι λιγότερα τα επώδυνα μέτρα σε βάρος των πολιτών, εξέφρασε μιλώντας στο Άλτερ ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Επίσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι «ασύνδετη και ανύπαρκτη», ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ανήμπορο», σχολιάζοντας δε τα όσα διημείφθησαν στο Συμβούλιο των Αρχηγών, είπε ότι «εκεί μέσα, μιλούσαμε σε άλλες «συχνότητες». Άλλος μιλούσε στα FΜ, άλλος στα «μεσαία», άλλος στα «βραχέα»».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό (Άλτερ) ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο Ιούνιος θα είναι ο χειρότερος μήνας όλων των δεκαετιών και πως «κάθε ώρα που περνάει, οι φόροι θα πέφτουν σαν ‘ταξίμετρο’ στο κεφάλι του ελληνικού λαού».

Πρόσθεσε πως «αν συνεννοηθούμε θα μπορέσουμε να αποκρούσουμε τον “εισβολέα” καλύτερα και θα είναι λιγότερο επώδυνα τα μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού» και σημείωσε ότι τα κόμματα είναι συνυπεύθυνα, «από την στιγμή που δεν πάμε να βγάλουμε την χώρα από το “λούκι”, που την έχει βάλει ο Παπανδρέου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης