Χρυσοβελώνη: Οι Ολυμπιακοί υπέρτατη έκφραση του αθλητικού πνεύματος

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016, 19:27
Χρυσοβελώνη: Οι Ολυμπιακοί υπέρτατη έκφραση του αθλητικού πνεύματος
Καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς του Ρίο ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σημειώνοντας σε ανακοίνωσή της ότι οι Ολυμπιακοί αποτελούν την υπέρτατη έκφραση του αθλητικού πνεύματος.

«Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία στους αγώνες που θα δώσουν στη μακρινή Βραζιλία. Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν την υπέρτατη έκφραση του αθλητικού πνεύματος. Η Φλόγα αυτή που άναψε στον βωμό του σταδίου ας μεταλαμπαδεύει σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και θεατές τις πανανθρώπινες αξίες του πολιτισμού μας, όπως το «ευ αγωνίζεσθαι».

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων ας αποτελέσει την απαρχή ενός κοινού οραματισμού για τους ανθρώπους και ειδικά τους νέους όλου του κόσμου, ενός οράματος και στόχου να ζήσουν σε έναν κόσμο δημιουργικό και πάνω από όλα ανθρώπινο. Έναν κόσμο που θα γιορτάζει με τις αξίες του ολυμπιακού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και της δικαιοσύνης», δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016, 19:28